Californian Orange Bud, Devil's Kiss Günlük(İLK GROW)-[BİTTİ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Resz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum bir sonrakinde yıkamasını yap, sonra 2 gün ışıkta, 2 gün karanlıkta beklettikten sonra kes.
Üstad tricomlar hala şeffaf 1-2 sulama yer gibi, karanlıkta bekletemem flush atıp kabine koyup 1 hafta sonra kesmeyi planlıyordum devil için çok erken 20/4 ışık döngüsü var, alternatif olarak nasıl yapabilirim

Üstad tricomlar hala şeffaf 1-2 sulama yer gibi, karanlıkta bekletemem flush atıp kabine koyup 1 hafta sonra kesmeyi planlıyordum devil için çok erken 20/4 ışık döngüsü var, alternatif olarak nasıl yapabilirim

Sulama yaptığında ve karanlıkta beklettiğinde zaten hazır olacak şeffaf olanlarda. Daha da bekletirsen ağır bir kafası olabilir, dikkat et. Karanlıkta bekletirsen aromaları daha iyi olur. Alternatif olarak bekletmeden de kesebilirsin. Çoğunluk zaten öyle yapıyor hiç karanlıkta bekletmiyor. Bunu genelde satıcılar yapıyor zaman kaybetmemek için ancak ev yetiştiricisi olarak böyle şeylere dikkat etmenizi öneririm. Bunu kendiniz için ve organik yapmaya çalışıyorsunuz, bu aşamada bekleterek, ağızda kalan bir aroma, tad bırakabilirsiniz ve güzel bir tecrübe olur.

89.Gün Devil’s(bloom 45) Cali (bloom 51)

Sulama devil 8lt-cali 6lt
4ml Grow
4ml bloom
3ml topmax
2ml overdriver
1200 ppm/ runoff 1100 ppm
Ekli dosyayı görüntüle 1159Ekli dosyayı görüntüle 1160Ekli dosyayı görüntüle 1161Ekli dosyayı görüntüle 1162

Yok anasınınki. Abi bu bitkiler ne böyle ya kafayı yicem şimdi. Bende bu işi yapıyorum da başka yerden tohum alıyordum arayışa geçtim burayı buldum. Sabahtan beri inceliyorum forumu siz neymişsiniz aga böyle. Günü falan da yazıyor bunlar nasıl kısa dönem bitki. Lamba olarak bende de cob var ama bitkiler hiçbir şekilde büyümüyor üstadlarım. Bana yardım edin lütfen başka yerden aldım tohumları buraya konu açsam yardım edermisiniz ? Açamadım

Yok anasınınki. Abi bu bitkiler ne böyle ya kafayı yicem şimdi. Bende bu işi yapıyorum da başka yerden tohum alıyordum arayışa geçtim burayı buldum. Sabahtan beri inceliyorum forumu siz neymişsiniz aga böyle. Günü falan da yazıyor bunlar nasıl kısa dönem bitki. Lamba olarak bende de cob var ama bitkiler hiçbir şekilde büyümüyor üstadlarım. Bana yardım edin lütfen başka yerden aldım tohumları buraya konu açsam yardım edermisiniz ? Açamadım

Dostum forum kurallarımızı lütfen öncelikle oku. Forumumuz full olarak sadece müşterilerimize açık. Daha önceden yaşadığın tecrübelerden dolayı üzüldüm. Öncelikle forumumuzdaki konuları okuyup, bilgilerini arttırmanı, daha sonra işe tekrardan başlamanı öneririm.

Bro bana göre birinci etken tohumdur, sonrasında iklimlendirme ışık vb de etki eder, fakat benim gözlemlediğim kadarıyla tohum çok önemli. Bende başka yerden alacaktım burayı görmüştüm fakat güvenemedim, sonrasında arkadaşım önerdi, deneyelim dedik aldık ve gerçektende çok memnun kaldım, başka forumlara bakarsan yok auto yapmayın photo yapın, autoya eğitim olmaz sadece lst olur gibi boş boş atanlar var onların başarısız olmalarının sebebi tohum ve adamlar bunu gizlemek için böyle yazılar yazıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: los
Bro bana göre birinci etken tohumdur, sonrasında iklimlendirme ışık vb de etki eder, fakat benim gözlemlediğim kadarıyla tohum çok önemli. Bende başka yerden alacaktım burayı görmüştüm fakat güvenemedim, sonrasında arkadaşım önerdi, deneyelim dedik aldık ve gerçektende çok memnun kaldım, başka forumlara bakarsan yok auto yapmayın photo yapın, autoya eğitim olmaz sadece lst olur gibi boş boş atanlar var onların başarısız olmalarının sebebi tohum ve adamlar bunu gizlemek için böyle yazılar yazıyorlar.
Abi vallahi ben çok araştırıyorum. Youtubeda videoları falan hep izledim. En iyi gübre, toprak ve saksılardan aldım. Benim hep bitkilerim ufak yani lamba olarakda cobledim var 400 watt. 2 saksıdan başka yapmıyorum ama yani arada çok fark var. Dediğin gibi bende işte forum forum geziyorum da herkes normal diyor bir burada gördüm böyle birşey. Grow diaries diye bir site var orayı da takip ediyorum ben oradada insanların bitkileri hep böyle bir bendekiler ufacık bana da lütfen yardım edin eğer tohumsa abi tamam hani zaten arayıştayım da bu kadar fark olmaz abi. Gerçekten eline sağlık çok güzel bitkilerin var

Oooooo hasat geldi demek. Harika bir haber abi artık raporlarını okuruz ama sömek resimlerini bekleriz. 🙏

Konu yeni açılan Altın Koleksiyon bölümüne taşınmıştır. Yetiştiriciyi tebrik ediyor ve başarılı işçiliklerinin devam etmesini umuyoruz, bunun için elimizden gelen desteği sağlayacağız.

Hasattan sonra son olarak sömek resimlerini de burada paylaşırsanız bizleri çok memnun edersiniz

snoop dr dre GIF

Konu yeni açılan Altın Koleksiyon bölümüne taşınmıştır. Yetiştiriciyi tebrik ediyor ve başarılı işçiliklerinin devam etmesini umuyoruz, bunun için elimizden gelen desteği sağlayacağız.

Hasattan sonra son olarak sömek resimlerini de burada paylaşırsanız bizleri çok memnun edersiniz

snoop dr dre GIF
Değerli yorumunuz için sağolun üstad, yarın sömek resimlerini ve silinen resimleri yüklerim ve kuruduktan sonraki sömek fotolarını da yükleyeceğim.

Değerli yorumunuz için sağolun üstad, yarın sömek resimlerini ve silinen resimleri yüklerim ve kuruduktan sonraki sömek fotolarını da yükleyeceğim.
Merak içerisindeyiz ..kanka inan takipteyiz .. detaylı bir şekilde kullandığın malzemeden tut en ufak ayrıntıya kadar bilgilendirirsen herkese acemi growerlere örnek ve rehber olursun ..hasad süresinide yazarsan mükemmel olur ..👏👏👏

Merak içerisindeyiz ..kanka inan takipteyiz .. detaylı bir şekilde kullandığın malzemeden tut en ufak ayrıntıya kadar bilgilendirirsen herkese acemi growerlere örnek ve rehber olursun ..hasad süresinide yazarsan mükemmel olur ..👏👏👏
İlgin için sağol kanka her şeyi yazacağım detaylı bir şekilde, bende sabırsızlanıyorum fakat tırtık atmaktan dolayı 30 gr falan eksik olacaktır 😂

• Beğen
İlgin için sağol kanka her şeyi yazacağım detaylı bir şekilde, bende sabırsızlanıyorum fakat tırtık atmaktan dolayı 30 gr falan eksik olacaktır 😂
Keşke atmasaydin 😂😂😂bu işin asıl etkeni sabirdir ..deneyim sabırla gelir ...bitkiyide etkiliyor ..her elin değdiğinde gelişimi etkiliyor.. özelliklede çiçeğe yakın dönemde ..ben outdoorcuyum ..ilk kez indoor yapicam o da amcalar yüzünden....tirtiklarida hesapa koyarsin ++olarak .. ayrıntılar sende 😂

96.Gün (HASAT)
Güzel bir macerayı bitirdik çok iyi bir tecrübe oldu, 4 gün önce flush attım saksılar 20-25lt olduğu için beni bayaa uğraştırdı scrogdan dolayı bitkileri çıkaramadım bu sebeple hortum ayarlayıp kabinde flush attım, hortumdan gelen çeşme suyu ile alttan berrak su alana kadar ve ppm değeri 0-50 olana kadar yapmalıydım fakat çok yorucu olduğundan 100 ppm akmaya başlayınca sonrasında 11 lt ph ayarlı su verdim, ph dengelensin diye ve bitirdim, 2 gün ışıkta ve 2 gün karanlıkta bekletip kestim. Karanlıkta bekletirken sıcaklık 22-24 nem %50 seviyesinde sabitti ve gerçekten etkisi oldu kokusu falan değişti bitkilerin ve devilden ufak bir sömek kurutup içtim aroması ve kafası çok çok iyi tam aradığım bir kafa sömekler taş gibi, calinin sömek biraz daha yumuşak. Cali bardakta filiz iken saksı değişimi yaparken kök kısmı koptu ve avucumun içine düştü bitkide ikiye katlandı, ben bu sebepten dolayı küçük kaldığını düşünüyorum ve çok tırtık attım ilk grow olduğu için dayanamadım siz yapmayın arkadaşlar hasatı çok etkiliyor, yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem bloom döneminde her sulamada runoff almalarıdır ben 7lt su vermeme rağmen 2 sulama almadım sonraki sulamada tuz birikmesi olmuştu ppm 2.5-3k çıkmıştı sürekli ppm ölçmelisiniz.
Eğitimden dolayı sulama yaparken çok zorlanıyordum ve bir akvaryum su motoru ile işimi çözdüm onu düğmeli yapıp hortum ile hem su verip hemde runoff suyunu rahatlıkla yapıyordum, ilk dönemlerde nem sıkıntısı çektim ışık kapanınca nem 100 oluyordu heryer ıslanıyordu falan çok rezil oldum sonrasında onun içinde ısı ve nem kontrol cihazı aldım 400 tl ye kurulumunu yaptım ve nem makinesinide ona bağladım istediğiniz değeri giriyorsunuz mesala 50 ise 51 olunca kapatıyor makineyi 49 olunca çalışıyor bunları konu olarak paylaşacağım fakat isteyen olursa hemen de yardımcı olurum ve bir kaç aya kendime ışık yapacağım yaptığımda Cob Led yapımını da konu olarak paylaşacağım, bu grow 250 watt ile yaptık gelecek dönemde 450 watt olacak bakalım sonuç nasıl olur.
Neyse benim için sezon kapandı eylül-ekim gibi tekrar başlarım
İlginiz için sağolun daha iyi sizlerin olsun dostlar.
Devil
IMG_1095.webpIMG_1092.webpIMG_1094.webpIMG_1089.webp
IMG_1090.webp
Cali
IMG_1087.webpIMG_1088.webpIMG_1086.webp
Sıcaklık 20-25 nem %50
Kuru hallerini de atacağım.

Öncelikle ilk yetiştirme tecrübeni bu kadar başarılı atlattığın için seni tebrik ediyorum. Bunun sebebi işe başlamadan önce yaptığın araştırma, disiplinin ve gösterdiğin özen. Umuyorum bu işe başlayan diğer yetiştiriciler de senin gibi hassas olurlar ve bu şekilde işçilikler yapabilirler.

Sana önerim bitkileri ana dalı ile birlikte değil de sömek sömek ayırıp kurutmak olur. Bu süreyi azaltır kurutma için ve aromayı etkilemez.

Ayrıca manikür de yap yapraklara ve kesinlikle onları çöpe atma. Ayır, üzeri trikom olanları ayrı sakla ve kurut, olmayanları ayrı. Üzerlerine yaz, onlardan gıda ürünü yaparsın ve çok daha kaliteli bir şekilde değerlendirebilirsin.

Snoop Dogg GIF by MOODMAN

Öncelikle ilk yetiştirme tecrübeni bu kadar başarılı atlattığın için seni tebrik ediyorum. Bunun sebebi işe başlamadan önce yaptığın araştırma, disiplinin ve gösterdiğin özen. Umuyorum bu işe başlayan diğer yetiştiriciler de senin gibi hassas olurlar ve bu şekilde işçilikler yapabilirler.

Sana önerim bitkileri ana dalı ile birlikte değil de sömek sömek ayırıp kurutmak olur. Bu süreyi azaltır kurutma için ve aromayı etkilemez.

Ayrıca manikür de yap yapraklara ve kesinlikle onları çöpe atma. Ayır, üzeri trikom olanları ayrı sakla ve kurut, olmayanları ayrı. Üzerlerine yaz, onlardan gıda ürünü yaparsın ve çok daha kaliteli bir şekilde değerlendirebilirsin.
Üstad yaprakların çoğunu kestim zaten fakat daha çok var onlarıda temizlerim fakat dalından sömekleri ayırınca kurutma için ne yapabilirim onu bulamadım yani ne gibi bir şey yapabilirim

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son konular

Geri