Californian Orange Bud, Devil's Kiss Günlük(İLK GROW)-[BİTTİ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Resz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğitim yöntemini merak ettim bilgi paylaştıkça çoğalır ❤️
Yeşilelmas üstadın dediği gibi Topping+LST+scrog kullanarak yaptım eğitimin adı Main Lining zaten detaylı paylaşımını yapacakmış, şuan scrog filenin her bölümünde sömek dalları var eğitim etkili oluyor fakat stresden dolayı çiçeğe geç giriyor, şimdiden başlayacaksan ben ve bana öğreten @Enodin kankam da yardımcı olur veya konu açabiliriz.

Karbondioksit bas, sömeklerin etlensin. Bu aşamada ona ağırlık ver
Üstad yarın fotoğraf paylaşımı yaptığımda yazacaktım sen söylemiş iken yazayım, şarap fermantasyonu yaptım 8 gün oldu, yarın bir şişe de normal maya şeker yapar koyarım kabine, etkisi olur diye düşünüyorum

Çok az, hiç yok değil ama az bir faydası olur. Gözle görülür faydayı sağlayan oranlar en azından 800 ppm üstü. Bizim kullandığımız oran 3 bin PPM. Maske ile girebilirsin bu ortama, yoksa zehirli gaz ve aşırı yüksek bir oran insan için

Çok az, hiç yok değil ama az bir faydası olur. Gözle görülür faydayı sağlayan oranlar en azından 800 ppm üstü. Bizim kullandığımız oran 3 bin PPM. Maske ile girebilirsin bu ortama, yoksa zehirli gaz ve aşırı yüksek bir oran insan için
Senin dediğin oranlar için tüp ile gaz basmak lazım herhalde, bakayım duruma ayarlayabilirsem yaparım üstad

Evet, o oranlara başka türlü çıkamazsın. Tabi bu oranların getirdiği ısı da var ama sen zaten çıkamazsın o ortamda. Ancak ne kadar yükselebilirsen o kadar iyi senin için bunu unutma

60.Gün Devil’s (Bloom 16) / Californian (Bloom 22)
Yarın sulama günü (toprak tam kurumamıştı) su gübre lt/ml ve ppm oranlarını ek olarak yazacağım.

IMG_0787.webpIMG_0786.webpIMG_0788.webpIMG_0789.webp
IMG_0790.webp

Son düzenleme:
Trikomlar güzel bir şekilde oluşuyor, bitkiyi yakmadan devam et. Bu noktada dikkat etmen gereken şeyler; Karbondioksit ve gübreden bitkiyi yakmamak.

Çok başarılı duruyor dostum bu kullandığın yuvarlak ışık nedir acaba
mini tavan vantilatöru. Hatta mavi ışık verme özelliği var. Bende kullanıyorum. @Yeşil Elmas çiçekte mavi ışık desteği yapmanın faydalı olduğunu duydum zaten Resz aynı anda koyduk saksıya benimde bu civarlarda bitkiler. Bu kadar kuçuk bir ışık olsa bile mavi ışık desteği iş görur mu?

Trikomlar güzel bir şekilde oluşuyor, bitkiyi yakmadan devam et. Bu noktada dikkat etmen gereken şeyler; Karbondioksit ve gübreden bitkiyi yakmamak.
Üstad elimde bio serisi grow,bloom,topmax var ve bunlara ek olarak big bud organics ve overdriver mevcut, 2 gübreli 1 calmagli sulama yapıyorum, calmag ortalama 10-12 günde 1sulamaya denk geliyor ve bio serisinde ppm tutturmak gerçektende zor oluyor bu sebeple bir tık fazla veriyorum bugüne kadar sorun yaşamadım hatta bloom ilk günlerinde boş sulamanın ardından yaprak uçlarında hafif sararma oldu ve gübreli sulamada düzeldi. Gübrelerden Big bud organics i ek olarak kullanıyorum 2 gübreli sulamanın 1 inde veriyorum.

mini tavan vantilatöru. Hatta mavi ışık verme özelliği var. Bende kullanıyorum. @Yeşil Elmas çiçekte mavi ışık desteği yapmanın faydalı olduğunu duydum zaten Resz aynı anda koyduk saksıya benimde bu civarlarda bitkiler. Bu kadar kuçuk bir ışık olsa bile mavi ışık desteği iş görur mu?

Mavi ışık spektrumu, bitkinin yaprak üretmesini tetikler. Sarı ise çiçek üretimini. Az önce forumda bir yazı yayınladım, ay döngüleri ile ilgili. Eğer oradaki bilgiler ile yola çıkıyorsan söylediklerinde o zaman mavi değil daha soğuk bir ışık kullanmalısın. Bunu, Profesör X kabinlerinde yapıyor. Foruma geldiğinde detaylı olarak tam olarak nasıl işlediğini anlatabilir. Ay dönümleri ile ilgili makaleye ise buradan ulaşabilirsiniz.

Üstad elimde bio serisi grow,bloom,topmax var ve bunlara ek olarak big bud organics ve overdriver mevcut, 2 gübreli 1 calmagli sulama yapıyorum, calmag ortalama 10-12 günde 1sulamaya denk geliyor ve bio serisinde ppm tutturmak gerçektende zor oluyor bu sebeple bir tık fazla veriyorum bugüne kadar sorun yaşamadım hatta bloom ilk günlerinde boş sulamanın ardından yaprak uçlarında hafif sararma oldu ve gübreli sulamada düzeldi. Gübrelerden Big bud organics i ek olarak kullanıyorum 2 gübreli sulamanın 1 inde veriyorum.

Kızların şu anda sağlıklı, dediğim gibi karbondioksite ağırlık verip, yakmamaya özen gösterirsen hiç sorun yaşamazsın. Organik gübreler, kimyasallara göre çok daha iyi dostlar. Kimyasal olan herşeyden uzak durun

Sexy Excuse Me GIF by Pit Viper

Tahminimce sağdaki californian genetiği. Bende ektim aşırı büyüyor ve gelişiyor. Bitmesi gerçekten çok üzücü. Kızların çok sağlıklı. Yapraklarındaki trikomlar ise gerçekten efsane. Genetik ben burdayım diyor 🫡 Ötekini bilmiyorum ama californian ile gerçekten çok kaliteli zaman geçireceksin

Yorumun için sağol hocam kısa, sömeği büyük ve trikomları fazla olan Californian genetiği, uzun heybetli olan devil

Sulama yapıldı.
Devil’s 7 lt / Californian 6 lt (Ph 6.30)
3ml/lt Bio grow
2ml/lt Bio bloom
1ml/lt Bio topmax
2ml/lt Big bud organics
Devil,s 970 ppm / 1lt runoff 930 ppm
Californian 970 ppm / 1.2lt runoff 920ppm

Sulama yapıldı.
Devil’s 7 lt / Californian 6 lt (Ph 6.30)
3ml/lt Bio grow
2ml/lt Bio bloom
1ml/lt Bio topmax
2ml/lt Big bud organics
Devil,s 970 ppm / 1lt runoff 930 ppm
Californian 970 ppm / 1.2lt runoff 920ppm
Eline sağlık. Bu şekilde lütfen PPM oranlarını her hafta paylaş dostum, diğer yetiştiriciler için de bu geçerli. Böylelikle elimizde mükemmel bir veri tabanı oluşmuş olur ve bir sonraki işlerinde de sana yol gösterebilir. Tabi diğer yetiştiricilere de

67.Gün Devil’s(bloom 23) / Cali (bloom 29)
Sulama
Devil’s 6 lt / Californian 6 lt (Ph 6.50)
3ml/lt Bio grow
3ml/lt Bio bloom
1.5ml/lt Bio topmax
Devil,s 900 ppm / 200ml runoff 850 ppm
Californian 900 ppm / 1.3lt runoff 870ppm

Devil
IMG_0828.webpIMG_0831.webpIMG_0830.webp
Cali
IMG_0829.webpIMG_0833.webp

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son konular

Geri