Outdoor Jungle Lava,Weeding Cake,Apple Fritter

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Takipte kalalım, mutasyona uğramış bir canlı. Bundan dolayı ancak bakalım devamında nasıl olacak

• Beğen
Tepkiler: Zai
Güzel olucak gibi ilk kez böyle bir bitkim oluyor ustam tricom takibi için bana birşey önerirmisin ben bakıyorum da cok fazla seçenek var ama hangisi alınır hangisi iş görür karar veremiyorum fiyat performans birşey arıyorum

Dostum ucuz bir büyüteçde çözebilir işini, zorlar biraz ancak yine de çözer işini.

• Beğen
Tepkiler: los
Anladım ustam olmadı onu tercih ederim bu hasat konusunda çok zorlanıyorum dışardan bakarak hasat etme konusunda

Anladım ustam olmadı onu tercih ederim bu hasat konusunda çok zorlanıyorum dışardan bakarak hasat etme konusunda
Trikomlar turuncu olduysa ..artık ilerlemedigini anladiysan ..küçük alttan bir sömek yada ortadan makasla kes ..kurusun sen ora bekletmeye al su falan verme( hafif fisfisla nemlendir saksınin etrafını)..sonra bir dene kafa raporu tamamsa yapraktan gübre kullandiysan mutlaka fluş atmalisin ..yok kullanmadiysan ..boş sulamalarini yap saksının kökünden bayagi bir gitsin su sonra normal karanlığa al 24 saat beklesin ..daha sonra hasad et karanlikta kurutmaya al ..ben şahsen öyle yapıyorum aroma da artıyor yapış yapış oluyor

• Beğen
Trikomlar turuncu olduysa ..artık ilerlemedigini anladiysan ..küçük alttan bir sömek yada ortadan makasla kes ..kurusun sen ora bekletmeye al su falan verme( hafif fisfisla nemlendir saksınin etrafını)..sonra bir dene kafa raporu tamamsa yapraktan gübre kullandiysan mutlaka fluş atmalisin ..yok kullanmadiysan ..boş sulamalarini yap saksının kökünden bayagi bir gitsin su sonra normal karanlığa al 24 saat beklesin ..daha sonra hasad et karanlikta kurutmaya al ..ben şahsen öyle yapıyorum aroma da artıyor yapış yapış oluyor
Kanka dedigin mantıklı ama tam rakı kıvamını yakalamak lazım ki bitkinin zirvesini yaşıyalım o yüzden tricom takibi şart bence özelikle bu tarz genetik bitki yetiştiriyorsak

8.gün jungle lava kızımız kendine gelmeye başladı gibi 200 ml sulama yaptım aptus startbooster ekliyerek

Ekli dosyalar

• IMG_20250714_074919.webp
    IMG_20250714_074919.webp
    305.5 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
  • Ateş
8.gün jungle lava kızımız kendine gelmeye başladı gibi 200 ml sulama yaptım aptus startbooster ekliyerek
Harika çok güçlü bir çıkış..güçlü ve temiz tohum dandik değil...zaten fide bile kendini belli ediyor ..yeşil elmas üstatin ve profesörün işte farkı hemen belli oluyor ......👏👏👏helal olsun hakkını değil hakkın dibini veriyor ....çok güçlü duruyor ..kalite burdan belli oluyor.

• Beğen
Harika çok güçlü bir çıkış..güçlü ve temiz tohum dandik değil...zaten fide bile kendini belli ediyor ..yeşil elmas üstatin ve profesörün işte farkı hemen belli oluyor ......👏👏👏helal olsun hakkını değil hakkın dibini veriyor ....çok güçlü duruyor ..kalite burdan belli oluyor.
Ustalarımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyor bizlerede onlara destek olmak düşüyor

• Beğen
Dostlarım bu kızımız biraz mutasyona uğramış. Şahsen bende merakla takip edeceğim gelişmeleri

Şuanda ona baktıgım gibi kendime bakmıyorum ustam bende cok merak ediyorum gönül isterdi indoorda tam performansını görelim ama outdoorda görücez :)
Tohum kaliteli ve orjinal olmasa bunu outdoorda görmen mümkün değil ..gerçekten harbi harbi çok güçlü cuseli bir kızın geleceğini gördüm o fidede devam et .... üstatin yardımları uygulamanın yardımı .. formundaki yüzde yüz denen miş bilgiler ..bolluk içerisindeyiz .. söylenecek söz yok ..yeşil elmas ve profesöre çok ama çok teşekkür ederiz ..darısı artık yanlıştan dönüp yeşil bizi takip eden arkadaşlara..

• Beğen
Şuanda ona baktıgım gibi kendime bakmıyorum ustam bende cok merak ediyorum gönül isterdi indoorda tam performansını görelim ama outdoorda görücez :)
Dostum işin özünde outdoor en iyisi. Yıllarca yanlış öğrendiniz, bu bilgileri o yüzden yanılıyorsunuz biraz.

Size şöyle açıklayım;

En güçlü lamba şu anda 200 bin lümen ile enerji veriyor bitkiye. Yani bitkinin aldığı enerji miktarı bu, güneş ise 32 milyon lümenlik bir enerji sağlıyor. Bundan dolayı en güçlü kaynak o elimizdeki ancak doğru kullanmak gerekiyor. Küçük bitkileri birden atarsanız güneşin altına, ayak uyduramaz aşırı enerjiden dolayı, yanar. O enerjiyi de dönüştürebilmesi için belli bir boyuta gelmesi gerekiyor. Onun için sizlere önce kapalı alanda yapın sonra açığa alın diyoruz.

Dostum işin özünde outdoor en iyisi. Yıllarca yanlış öğrendiniz, bu bilgileri o yüzden yanılıyorsunuz biraz.

Size şöyle açıklayım;

En güçlü lamba şu anda 200 bin lümen ile enerji veriyor bitkiye. Yani bitkinin aldığı enerji miktarı bu, güneş ise 32 milyon lümenlik bir enerji sağlıyor. Bundan dolayı en güçlü kaynak o elimizdeki ancak doğru kullanmak gerekiyor. Küçük bitkileri birden atarsanız güneşin altına, ayak uyduramaz aşırı enerjiden dolayı, yanar. O enerjiyi de dönüştürebilmesi için belli bir boyuta gelmesi gerekiyor. Onun için sizlere önce kapalı alanda yapın sonra açığa alın diyoruz.
Ustam yıllardır dışarda bahçede yerli tohumlarla bazen ara ara genetik tohumlarla photo tohumları ekimi gerçekleştirdim güzel sonuclarda aldım ama hiç indoor tecrübe etmedim bu konuda bilgim yok sadece okuduklarım kadar biliyorum ama şunuda anladım ki ilk 7 ile 10 arası torch ampülün altında bitkiyi büyütüp dışarı almak cok daha mantıklı özelikle auto tohumlarda seneye bu sekilde başlangıc yapmayı düşünüyorum

• Beğen
Ustam yıllardır dışarda bahçede yerli tohumlarla bazen ara ara genetik tohumlarla photo tohumları ekimi gerçekleştirdim güzel sonuclarda aldım ama hiç indoor tecrübe etmedim bu konuda bilgim yok sadece okuduklarım kadar biliyorum ama şunuda anladım ki ilk 7 ile 10 arası torch ampülün altında bitkiyi büyütüp dışarı almak cok daha mantıklı özelikle auto tohumlarda seneye bu sekilde başlangıc yapmayı düşünüyorum

Uzun dönemde de mantıklı dostum. Bitkinin ömrünü ne kadar iyi geçirtebilirsek o kadar iyi sonuç veriyor. Bebeklik dönemi de çok şeyi belirliyor. Bizlerin size önerileri özellikle bebekliği hatasız geçirmelerini sağlamanız. Güçlü fide, ileride olası sıkıntıları aşarken de güçlü oluyor

Uzun dönemde de mantıklı dostum. Bitkinin ömrünü ne kadar iyi geçirtebilirsek o kadar iyi sonuç veriyor. Bebeklik dönemi de çok şeyi belirliyor. Bizlerin size önerileri özellikle bebekliği hatasız geçirmelerini sağlamanız. Güçlü fide, ileride olası sıkıntıları aşarken de güçlü oluyor
Ustam 3 4 gün yagmur gösteriyor buraları o yüzden ufak bir bitkileri örttüm birde üstlerine koydugum pet şişelerin tavanlarına değmek üzereler artık şişeleri çıkartsammı bu sekilde suanda duruyorlar

Ekli dosyalar

• ssssss.webp
    ssssss.webp
    750.2 KB · Görüntüleme: 7
Mantıklı ama bak saksıların bez, suyu çeker. Eğer öyle yağmur geliyorsa biraz daha iyi önlem almanı öneririm. Sağlam olsun ki aklın orada kalmasın

Mantıklı ama bak saksıların bez, suyu çeker. Eğer öyle yağmur geliyorsa biraz daha iyi önlem almanı öneririm. Sağlam olsun ki aklın orada kalmasın
Genelikle yagmur vurup geciyor sonrasında ince ince atıyor o yüzden onları sarmadım asırı yogun uzun süreli yagmıyor diye mesela bugün yarım saat civarı bi yagdı sonrasında kesti üst tarafdan yagmasını engellemek daha mantıklı geldi şuanda kafamdaki tek soru işareti ustam bitkiler şişelerin üst tarafına nerdeyse değmek üzere olması şişeleri çıkarsam yeterli nem olur mu onu bilmiyorum yaşadıgım bölge aşırı nemli olan doğu karadeniz bölgesi

Şişe içindeki görüntülerini göremediğim için şimdi sana birşey diyemiyorum. Bana bir şu anki hallerini de atarmısın ?

Şişe içindeki görüntülerini göremediğim için şimdi sana birşey diyemiyorum. Bana bir şu anki hallerini de atarmısın ?
Pet şişede jungle lava ustam diğerleri geriden geliyor son fotodakide aşırı boya gittigi için aynı gözeken pet şişedekiyle aynı mesafede pet şişe içinde sol baştaki 2 gün sonra doğmustu o 6 günlük

Ekli dosyalar

• adda.webp
    adda.webp
    244.1 KB · Görüntüleme: 7
  • eqwe.webp
    eqwe.webp
    335.6 KB · Görüntüleme: 7
  • qeqweqwe.webp
    qeqweqwe.webp
    321.2 KB · Görüntüleme: 7

Son konular

Geri