Esrar Kafa Diziler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Enodin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enodin

Site Görevlisi
Yönetici
Esrarlı Kafa İzlenecek Diziler: Ben çoğu zaman komedi izliyorum ve Dizi içerisinde esrar veya başka şeylerin kullanılmasını tercih ediyorum. İşte bu tür Dizileri derlediğim bazı öneriler:

Esrar içerken sevdiğiniz dizileri siz de paylaşın, yeni içerikler edinelim.

Rick and Morty 2013 ‧ Durum Komedisi ‧ 8 Sezon ‧ 71 Bölüm
Çılgın bilim insanı Profesör Rick ve torunu Morty’nin boyutlar arası tuhaf ve tehlikeli yolculuklarını konu alan yetişkinlere yönelik çizgi dizi.

Disjointed 2017 ‧ Durum Komedisi ‧ 2 Sezon ‧ 20 Bölüm
Kenevir efsanesi Ruth Whitefeather Feldman, yeni mezun olmuş oğlunu ve bir grup genci, Los Angeles’da işlettiği kenevir dispanserini yürütmek için işe alır.

Nemlizade 2023 ‧ Komedi ‧ 5 Sezon ‧ 27 Bölüm
Mahallenin fedaileri olarak adlandırılan genç ve kabadayı Onur ve çevresindekilerin hikayesini anlatıyor. Onur’un çevresinde Serkan, Ahmet, Kerim gibi yakın arkadaşları bulunuyor ve hem komik hem de saçma olarak adlandırabileceğimiz suçlar işliyorlar.

Mahsun J 2024 ‧ Komedi Dizisi ‧ 2 Sezon ‧ 13 Bölüm
Mahsun, İstanbul'da bir motokuryedir. Borç içindeki hayatında bir çıkış yolu ararken, tesadüfen keşfettiği "en büyük" yeteneğini kullanarak JİGOLO olmaya karar verir.

The Midnight Gospel 2020 ‧ Bilim Kurgu ‧ 1 sezon ‧ 8 Bölüm
Komedi değil. Daha çok LSD için, fakat kafa açan bir dizi.

Evren simülatörüyle tuhaf dünyalar arasında gezinen bir uzay yayıncısı; yaşam, ölüm ve daha birçok şey hakkındaki varoluşsal sorulara yanıtlar arar. The Midnight Gospel , elinde arızalı bir çoklu evren simülatörü olan uzay yayıncısı Clancy'nin öyküsünü aktarıyor. Clancy, başka dünyalarda yaşayan canlılarla röportaj yapmak için Kromatik Tarla'daki boyutlar ötesi evinin konforunu geride bırakıyor.

Son düzenleme:
Bende bende pendeeeee yazayım^°^

Üşütük kafalar 💯 pineapple express

(Friday serisi bonus🤯👌🏾🌴)
Listeden deneyeceklerim var
✌🏾

off turuncu on numara bu arada^$^

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-20-04-27-14-27_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2025-05-20-04-27-14-27_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    138.3 KB · Görüntüleme: 1

Son konular