Dostum bende acemiymişim ki. Hiçbir şey bilmiyor muşum. Yaptım sandığım şeyler bitkiyi strese sokup erken çiçek açmasına yol açtıBence git geri al. Acemi adama bir de verilirmi hiç![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum bende acemiymişim ki. Hiçbir şey bilmiyor muşum. Yaptım sandığım şeyler bitkiyi strese sokup erken çiçek açmasına yol açtıBence git geri al. Acemi adama bir de verilirmi hiç![]()
Dostum bunlar kısa dönem bitki, erken çiçeğe giriyorlar zaten. 20. küsür günde, çiçeklenme 40 küsür günde başlıyor bilginiz olsun. Eğer büyürken yani bebeklik ve ilk büyüme günlerinde eğitime başlarsanız süre uzar bir tek. Aklınızda olsunDostum bende acemiymişim ki. Hiçbir şey bilmiyor muşum. Yaptım sandığım şeyler bitkiyi strese sokup erken çiçek açmasına yol açtı![]()
Bende öyleyim yalan yok. Okudukça ne kadar yanlış yaptığımı anladım mantığım yanlışmış bitkiye yaklaşırken. Seninkilerin güncel hali varmı ?Dostum bende acemiymişim ki. Hiçbir şey bilmiyor muşum. Yaptım sandığım şeyler bitkiyi strese sokup erken çiçek açmasına yol açtı![]()
Yarın aticam dostum, ağaçlar çok minimal ama çok güzel gözüküyorlar. Uzun dönemler olana kadar tutsun beni yeter kafasındayım.Bende öyleyim yalan yok. Okudukça ne kadar yanlış yaptığımı anladım mantığım yanlışmış bitkiye yaklaşırken. Seninkilerin güncel hali varmı ?
Her sene yerli tohumlarla yapıyordum dediğini. Bu sene yeşille tanıştım şansa. Ama dışarıda bakmak çok zor. Düşmanı çok, dostum bile patlatabilir seni. Bakımı zor, ya gece ya sabah girmek gerek. Bende toplam 14 tane bitki var şuan. Düşün su taşımak için ne çileler çekiyorum. Benimde evde yapma imkanım yok maalesef. Çocuklar falan var güzel bir örnek değil sonuç olarak.Güneş çok güçlü bu aralar, bence iyi beslersen çok güzel iş yaparlar. Hiç imkanım yok güneşte yapmaya şehirde çok zor heryer apartman ama çok isterdim sendeki imkanlara sahip olmayı. 1 kerede bütün yılın ürününü alıp çıkardım tertemiz
Orası da doğru tabi benim hiç imkanım olmadı onun da zorlukları vardır. Şimdi daha kaliteli tohum ekiyorsun bunların hasadından sonra seni kimse durduramaz söleyim sana daha çok ekmek istersin. Güzel bir su teşkilatı yapsan oraya tamam. Çocuklar dediğin gibi sorun en güzelini yapıyorsun dostum tebriklerHer sene yerli tohumlarla yapıyordum dediğini. Bu sene yeşille tanıştım şansa. Ama dışarıda bakmak çok zor. Düşmanı çok, dostum bile patlatabilir seni. Bakımı zor, ya gece ya sabah girmek gerek. Bende toplam 14 tane bitki var şuan. Düşün su taşımak için ne çileler çekiyorum. Benimde evde yapma imkanım yok maalesef. Çocuklar falan var güzel bir örnek değil sonuç olarak.
Bak mesela organik gübre tariflerini yeni yaptım, yarın hazır olacaklar. Profesörün yazılarını okuyorum, ama ömrümde ilk defa duyduğum şeyler bunlar. Ppmmiş, tds miş, suyun ph hiç bilmiyordum. Neyse şimdi tabloyu inceliyorum haftilik ppm oranları yazılmış. Ben sanıyorum ki her sulama besinli ve farklı şekilde olacak. Mesela bir yarasa bir solucan bir kelp gibi. Ve bunu mantığıma oturtamıyordum. Daha demin forumu gezerken bir arkadaşın yazısına denk geldim. Gübreleri karıştırma oranlarını yazmış bir sulama gübreli bir sulama normal. Sonra dank etti döndüm tabloya bir daha baktım, meğer hepsini karıştırmam gerekiyormuş şimdi dank etti. Bende tabloda yaptığım gübrelerin oranlarını ölçüyorum çok az çıkıyor. En son yeşile sordum utana sıkıla.Ya salak bu diyebilirsiniz ama diyorum ya hiç duymadığım şeylerdi. Allah'tan başlamadan farkettim. Yeşil ve profesör çok kral adamlarOrası da doğru tabi benim hiç imkanım olmadı onun da zorlukları vardır. Şimdi daha kaliteli tohum ekiyorsun bunların hasadından sonra seni kimse durduramaz söleyim sana daha çok ekmek istersin. Güzel bir su teşkilatı yapsan oraya tamam. Çocuklar dediğin gibi sorun en güzelini yapıyorsun dostum tebrikler![]()
Yeşil kovadakiler profesör x, beyazdakiler amnesia Haze, siyah saksıdaki de yeşil dostumun hediyesi OgKush güncel hali. Amatörlükten minimal kaldılar ama güzel gözüküyorlarBende öyleyim yalan yok. Okudukça ne kadar yanlış yaptığımı anladım mantığım yanlışmış bitkiye yaklaşırken. Seninkilerin güncel hali varmı ?
Son siparişten 4 oto tohum ayırdım, bunlar için de profesörxin Süper toprak tarifini yaptım. Herşey kitabına uygun olacak çok merak ediyorum farkı.Eline sağlık dostum. Bir sonrakiler çok daha iyi olacak, biliyorum. Yanmıyorlar, bu güzel. Böyle devam et, bu arada böcek falan saldırabilir. Aklında olsun, etrafta uğur böceği görürsen topla ve bitkilerin üstüne serpiştir ya da internetten satın al. Böylelikle böcek saldırılarına karşı bir savunma mekanizman olur
Hocam eline sağlık, farkı takip edeceğim bende merak ettim sonraki dönem bende öyle yapmayı düşünüyorumSon siparişten 4 oto tohum ayırdım, bunlar için de profesörxin Süper toprak tarifini yaptım. Herşey kitabına uygun olacak çok merak ediyorum farkı.
Püstüller sanki turunculaşmaya başlamış gibi dostum, yakından resimler çekebilirmisin. Amnesia ve profesörün ana somek dalları turuncu oldu baya, ama diğer dallar hala çok beyaz. Reçinesi kuvvetli baya, resim çekmek için sıkmadan elledim, yapış yapış ellerim.