Tohumlarınız güvenilir mi ?

Yeşil Elmas

Admin
Yönetici
Yeşil Elmas olarak bütün tohumlarımıza garanti veriyoruz. Tohumlarımıza olan güvenimizden dolayı da hasada kadar müşterilerimize profesyonel destek sağlayabiliyoruz. Biz sadece tohum satıcısı değiliz, ayrıca bu yolculuğunuzdaki rehberiniziz. Bundan dolayı size en iyileri ulaştırıyoruz.

Peki bunu nasıl mı yapıyoruz ?
  1. Adım : Öncelikle piyasadaki sertifikalı tohum firmaları içerisinde, fiyatları uygun ve kaliteli tohumları belirliyoruz.
  2. Adım : Bu belirlediğimiz genetiklerden toplu bir şekilde satın alıyoruz ve tohumları profesyonel olarak yetiştirme iznimiz olan yerlerde rahat bir biçimde yetiştiriyor ve performanslarına bakıyoruz.
  3. Adım : Performanslarını belirlerken; en iyi hasadı veren (güzel gelişen) ve etkisi yüksek genetikleri seçiyoruz. Popüler genetiklerden çok, etkili genetikleri seçiyoruz.
  4. Adım : Hasatlarını aldığımız genetiklerin hepsini karşılaştırıp, fiyat-performans açısından bizi en çok mutlu eden genetikleri belirliyoruz ve sizlere ulaştırıyoruz.
Bu adımları hayata geçirmemiz 4-8 ay arası bir süreye mal oluyor ama ancak bu şekilde size garanti verebiliyoruz. Aksi halde toptan alışverişlerde firmalar ne kadar güvenilir veya sertifikalı dahi olsa hata paylarındaki oranlar, yetiştiricinin geleceğini belirlediğini bildiğimiz için en zor yolu seçiyoruz. Tohumları toplu olarak alıp, satıp bütün suçu firmaya atmak kolay olsa da bu şekilde bu işte bir gelişim olmayacağını bildiğimiz için biraz daha fazla kendimizi yoruyoruz.

Son konular

Geri