Profesör x 50w Torch Led

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kodyeşil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kodyeşil

Mikrofon kontrol bir iki 🎤
Genetik adı: profesör x
Bakıldığı yer: kapalı alan
Kullanılıyorsa lamba ve gücü:Torch 50w
Gübre çeşidi:monster gloow bloomm
Toprak türü: compo sana domates top.
Saksı boyutu: 25 lt
Nem seviyesi: %80
Isı durumu: 27°
Karbondioksit seviyesi:!!!!

Merhaba dostlar.
IMG_20250705_224007.webpIMG_20250706_113155.webpIMG_20250705_224022.webpIMG_20250706_133930.webp
Daha önce kullandığım Torch ledi ısısını düşürmek için biraz dizayn ettim ve bu başlık altında hem profesör x adına hemde ampulün etkileri hakkın da paylaşımlarıma günlük olarak buradan sizlerle paylaşım yapacağım benim yaşadığım en büyük sorun ısı ve buna karşı soğutma olarak kullanabileceğim aletlerim yok ve alanım dar fikirlerinize açığım ❤️IMG_20250707_121520.webpIMG_20250707_121527.webp
Isının 34° çıkamsından dolayı ayını sistemle daha önce bir tohum kaybım oldu şuan lamba açık iken sıcaklığım 30° genel ortam bardağın bulunduğu alan için 26° de sabit tutmayı başardım normalde 4 günü bulan tohumlarım olmuştu 2. Gününde toprak üstüne çıkmak üzere gelişmeleri sizlerle paylaşacağım ✌️

Ekli dosyalar

• IMG_20250705_224022.webp
    IMG_20250705_224022.webp
    907.7 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20250705_224022.webp
    IMG_20250705_224022.webp
    904.4 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_20250706_133930.webp
    IMG_20250706_133930.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:
kanka 1 adet yeterli olacağını düşünmüyorum daha önce yaptıysan bilmem fakat torch ledler verim açısından çok düşük kalıyor diyebiliyorum tohumunu boş yere heba etme derim

Daha önce yaptım aynı lamba anlatım hatası yapmış olabilirim dostum ben bu ampulü ilk 25 gün için kullanıyorum sonra 400 w Hps lambam var ona geçiyorum uyarın için teşekkür ederim

Genetik adı: profesör x
Bakıldığı yer: kapalı alan
Kullanılıyorsa lamba ve gücü:Torch 50w
Gübre çeşidi:monster gloow bloomm
Toprak türü: compo sana domates top.
Saksı boyutu: 25 lt
Nem seviyesi: %80
Isı durumu: 27°
Karbondioksit seviyesi:!!!!

Merhaba dostlar.
Ekli dosyayı görüntüle 1339Ekli dosyayı görüntüle 1340Ekli dosyayı görüntüle 1343Ekli dosyayı görüntüle 1344
Daha önce kullandığım Torch ledi ısısını düşürmek için biraz dizayn ettim ve bu başlık altında hem profesör x adına hemde ampulün etkileri hakkın da paylaşımlarıma günlük olarak buradan sizlerle paylaşım yapacağım benim yaşadığım en büyük sorun ısı ve buna karşı soğutma olarak kullanabileceğim aletlerim yok ve alanım dar fikirlerinize açığım ❤️Ekli dosyayı görüntüle 1346Ekli dosyayı görüntüle 1347
Isının 34° çıkamsından dolayı ayını sistemle daha önce bir tohum kaybım oldu şuan lamba açık iken sıcaklığım 30° genel ortam bardağın bulunduğu alan için 26° de sabit tutmayı başardım normalde 4 günü bulan tohumlarım olmuştu 2. Gününde toprak üstüne çıkmak üzere gelişmeleri sizlerle paylaşacağım ✌️
Projede başarısız oldum arkadaşlar
Isıyı düşüremedim Torch lambanın ısısı oda ısısıyla birleşince 36° gördü fan ile düşürmek mümkün olmadı başarısız bir deneme daha 😱 internetten balık köpüklerinin içine buz koyarak bir soğutma sistemi yaptım işe yarıyor ama buz yetiştirmek konusunda sorun yaşadım ev tipi buzdolabı buz konusunda yetersiz ( buz işi çözülürse kabin ısısını bu yöntemle dengeleyebiliriz) boş şanslar ❤️

Onun yerine klima olan bir odaya kabini koyarsanız daha iyi olur aslında. Geçmiş olsun dostum, üzüldüm.

Yeri olan için güzel bir seçenek yoktan var olurmu diye denemeler yapıyorum olmuyor üstadım 😱🙂

Projede başarısız oldum arkadaşlar
Isıyı düşüremedim Torch lambanın ısısı oda ısısıyla birleşince 36° gördü fan ile düşürmek mümkün olmadı başarısız bir deneme daha 😱 internetten balık köpüklerinin içine buz koyarak bir soğutma sistemi yaptım işe yarıyor ama buz yetiştirmek konusunda sorun yaşadım ev tipi buzdolabı buz konusunda yetersiz ( buz işi çözülürse kabin ısısını bu yöntemle dengeleyebiliriz) boş şanslar ❤️
Buzdolabı buzluğu ile geceden silme buz şişesi yapsan tahmini en az 16 ad 1.5lt sığar diye düşünüyorum oda buzluğu bir tek bu amaç için kullanmak üzere işgal ettiğinde.. Gundüz her bir tanesi 2-3 saate eriyecegi için tekrar tekrar takviye etmen gerekecek buda haliyle en azından birşey lakin sürdürülebilir değil seni çok iyi anlıyorum benzer çözümler üzerine kafa yorduğum dönemler olmuştu.
Çözüm en ucuz klima, 30 derece ve üstünü görebilen bir odayı baska hicbirsey sogutamaz belki tekrardab kalın bir yalıtım ki oda klima maliyeti kadar tutar vb.

Teşekkürler yorumun için buz dolabı mevcut kapasiteni üzerine çıkınca dondurucu kısmıyla beraber alt kısmınında performans kaybı oldu. Derecede artışı ile birlikte atıyorum 6 saatte komple 4 adet 1.5 lik şişeyi dondururken 24 saatte yeni buzlanmış hale geldi yani buzdolabıyla benim sistem işlemedi ama derindondurucu dediğimiz dolaplarda yaptığım sisteme buz yetiştirmek mümkün yani sistem çalışıyor sorun buz yetiştirmekte imkanı olan için klima en iyi çözüm sana katılıyorum 🤝

Son düzenleme:

Son konular

Geri