pH ölçer / tds ölçer önerileri

Meerhaba bunu almayı düşünüyorum 600 TL civarı ADWA güzel ama pahalı

İnkatech PC-2 3'ü bir arada PH/ TDS/ Sıcaklık Ölçüm Cihazı​

merhaba dostlarım , ph ve tds ölçer almak istiyordum, böyle bir alet buldum. sizce iş görür mü? daha iyi bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Piyasada alabileceğiniz en uygun ve sizi üzmeyecek olanlar aşağıdakilerdir. Bu iki modelden şaşmayın uygun bir seçenek arıyorsanız. Yetiştirme mağazalarına güvenmeyin bu konuda. Onların makineleri biraz daha basit. Pahalıya satabilip, karlarını yükseltebilmek için en dandiklerini satıyorlar. Bu gösterdiklerim sizi üzmez

Ekli dosyalar

• 58c3b273aefd966ff9e5f662e073c47f33b6bb9a_original.webp
    58c3b273aefd966ff9e5f662e073c47f33b6bb9a_original.webp
    32.9 KB · Görüntüleme: 7
Dostum attığın cihazdan kullanıyorum aliexpress den aldım vergi ile 800 tl ye geldi, turnusol kağıdı ile de doğruluyorum sıkıntısız çalışıyor şimdilik.

Piyasada alabileceğiniz en uygun ve sizi üzmeyecek olanlar aşağıdakilerdir. Bu iki modelden şaşmayın uygun bir seçenek arıyorsanız. Yetiştirme mağazalarına güvenmeyin bu konuda. Onların makineleri biraz daha basit. Pahalıya satabilip, karlarını yükseltebilmek için en dandiklerini satıyorlar. Bu gösterdiklerim sizi üzmez
Aynı model ve renklerden bendede mevcut sadece markası farklı ve bu ürünlerin en az 5 farklı markasını daha gördüm farklı renklere sahip olanlarıni gördüm fakat genel mekaniği aynı hepsinin fiyatları farklıydı en ucuzunu tercih ettim, muhtemelen bu tarz ürünler standart üretim ve hepsi aynı işlevde.

Dikkat edilmesi gereken nokta bu tip bir ürün alacaksanız bu daha pahalıymış herhalde daha iyisidir diye düşünmemek çünkü hepsi aynı.

Son konular

Geri