İlk growum üstadlarım desteğinize ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tuborg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tuborg

Yeni Üye
Selamun aleyküm 2 Martta kızım toprakla buluştu benim bu ilk deneyimim fazla bir bilgim yok bu günlere sağdan doldan duyduğum bilgiler ile büyüttüm tohum genetik değil siz üstadları yeni keşfettim inşallah birdahakine daha farklı grow yaparım şuanki durumunda sizce kızıma ne yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir
IMG_20250628_133516.webp
IMG_20250628_133526.webpIMG_20250628_133531.webp

Üstadlar yardımcı olacaktır dostum bende çok acemiyim ilk iş illaki sıkıntılar doğuyor

Bu lamba ile olmuyor dostum ben de ilk başlarda bunla yapmaya çalışmıştım morlar diye. Her mor oluyor sanmıştım da üstad olmaz deyince daha güçlü bir lamba aldım ve sonuç alabildim. Çok cılız bitki galiba ışık yetersizliğinden böyle boy yapmış sarmaşık gibi

Profesyonel destekleri bir tek müşterilerimize sunuyoruz ancak forumumuzda bütün bilgiler var yetiştirme ile ilgili. Profesörün yazılarını okursanız bu konuda bilgi edinme şansınız olur. Yaşayarak öğrenmek yerine önce bir altyapınızı yapın, ondan sonra işe başlayın. O zaman bu tarz hatalara düşmezsiniz.

Bro bende acemiyim fakat bence senin ilk eksiğin ışık, bütçen varsa led ışık yok ise en mantıklısı cobled olur tabikide ışıkla bitmiyor iklimlendirme, medya vb Yeşil üstadın dediği gibi forumu dikkatlice oku aydınlanacaksındır

Profesyonel destekleri bir tek müşterilerimize sunuyoruz ancak forumumuzda bütün bilgiler var yetiştirme ile ilgili. Profesörün yazılarını okursanız bu konuda bilgi edinme şansınız olur. Yaşayarak öğrenmek yerine önce bir altyapınızı yapın, ondan sonra işe başlayın. O zaman bu tarz hatalara düşmezsiniz.
Teşekkür ederim üstad

Kendş
Bro bende acemiyim fakat bence senin ilk eksiğin ışık, bütçen varsa led ışık yok ise en mantıklısı cobled olur tabikide ışıkla bitmiyor iklimlendirme, medya vb Yeşil üstadın dediği gibi forumu dikkatlice oku aydınlanacaksındır

Mesleğim elektrik güzel bir aydınlatma yapıp sayfada paylaşacam umarım başarılı olur eyvallah

Üstad hangi gübre kullanmalıyım
Bu lamba ile olmuyor dostum ben de ilk başlarda bunla yapmaya çalışmıştım morlar diye. Her mor oluyor sanmıştım da üstad olmaz deyince daha güçlü bir lamba aldım ve sonuç alabildim. Çok cılız bitki galiba ışık yetersizliğinden böyle boy yapmış sarmaşık gibi
Hangi gübreyi ve nasıl kullanmalıyım bu evrede ben ilk defa yaptığım için hiç bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisin

Sayfayı yeni keşfettim bundan sonra ikimizde güzel hasarlar yaparız umarım
İnşallah kardeşim benim bende bu forumu, yeşil üstadı yeni keşfettim çalışmalarındaki özverililiği, disiplinli ve işinin arkasında durmaları beni çok mutlu etti profesorx üstadın makalelerini okuyorum uygun ortam hazırladığımda genetik sipariş edip ilk growa başlıcam inşallah konuda açacam beraber yetiştirelim isimli güzel bir bitki yetiştirebiliriz umarım tüm herkese teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz 🌹🫡

Sana aşağıda link bırakıyorum. Tıkla oraya ve gir. Orada makaleler göreceksin, en alta in ve yukarı doğru onları tek tek okuyarak çık dostum. Bu sorduğun soruların cevapları orada

Burada

İnşallah kardeşim benim bende bu forumu, yeşil üstadı yeni keşfettim çalışmalarındaki özverililiği, disiplinli ve işinin arkasında durmaları beni çok mutlu etti profesorx üstadın makalelerini okuyorum uygun ortam hazırladığımda genetik sipariş edip ilk growa başlıcam inşallah konuda açacam beraber yetiştirelim isimli güzel bir bitki yetiştirebiliriz umarım tüm herkese teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz 🌹🫡
Profesör x in önderliği ile bizde birer profesör olacaz dostum

24 w gün ışığı led ile güzel Bir aydınlatma yapacam kabinide elden geçirip tekrar sizle paylaşıp onayınızı almak istiyorum
Kanka, kabin mantığını az çok anlamışsın. Dört duvar arasını yansıtıcı ile kapatıp ışığını takmışsın, ne güzel. Fakat daha iyisini yapabilirsin. Öncelikle, ışığın aşırı güçsüz. Yetiştirmede en önemli şey ışıktır. Işık olmazsa, en kaliteli tohumun bile olsa sonuç yine bu olacak.
24W gün ışığıyla bu iş çözülmez. Eğer tek saksı yapacaksan Tourch LED olur, fakat yine de dört dörtlük bir kabinin olmaz; çok fazla açık var.
Sana tavsiyem şu 40x40 cm genişliğinde üç tane kutu alıp üst üste koyarak 120 cm boyunda bir kabin elde edebilirsin. Yine de karton olduğu için ömrü çok uzun olmaz.
En iyisi, uzun süre kullanabileceğin ve her şeyi yapabileceğin bez hurç dolap almak. Onun içini, üç tanesi 100 TL olan acil durum battaniyeleriyle kaplayarak yapabilirsin. Artık evin neresine koyacaksan ölçümlerini yapıp ona göre bir bez dolap alırsın. Çoğu 120x60 cm boyutlarında oluyor. Üç tane 15 litrelik saksı rahatlıkla sığar.

Son konular

Geri