Herkese Selam

Jawbreaker

Yeni Üye
Merhabalar..buralarda yeniyim ve tohum alışverişi için tecrübeli üyelerden bu konuda yardım bekliyorum ! şimdiden teşekkürler.

Forumumuza öncelikle hoşgeldiniz

Yeşil Elmas bir kenevir tohum bankasıdır. Şu anda yazdığınız sayfa tohum satışı yapmaktadır ancak güven sorunlarınız var ise sayfamızı takipte kalabilir, burada müşterilerimizden bilgi alabilirsiniz elbette böyle bir hakkınız var.

Bizim dışımızda güvenilir tohum bankası arıyorsanız aşağıdaki listeden sertifikalı firmaları inceleyebilirsiniz.

Burada

Forumumuza öncelikle hoşgeldiniz

Yeşil Elmas bir kenevir tohum bankasıdır. Şu anda yazdığınız sayfa tohum satışı yapmaktadır ancak güven sorunlarınız var ise sayfamızı takipte kalabilir, burada müşterilerimizden bilgi alabilirsiniz elbette böyle bir hakkınız var.

Bizim dışımızda güvenilir tohum bankası arıyorsanız aşağıdaki listeden sertifikalı firmaları inceleyebilirsiniz.

Burada
Buradan alışveriş yapmak hakkında yardım bekliyorum desem daha doğru olacak sanırım !

Merhaba, yesilelmas.com üzerinden sipariş verebilirsin. Sadece bir kripto hesabına ihtiyacın var. Kargoyu, bulunduğun ilin kargo şubesine teslim olarak ayarlarsan hiçbir güvenlik sorunun olmaz.

Tohum seçimi konusunda, yeni başlayacağın için bu terimler kafanı karıştırabilir. Sana kısaca bahsedeceğim:

Kısa Dönem ve Uzun Dönem Tohumlar

• Kısa dönem tohumlar limitlidir ve kendi kendine çiçeğe girer. Ortalama 3 ayda hasadını alabilirsin.
  • Uzun dönem tohumlar ise çiçeğe ne zaman gireceğine senin karar verdiğin tohumlardır. İstersen yine 3 ayda hasadını alabilirsin, istersen 5 ay bekleyebilirsin. Ancak bu süre farkı, alacağın hasat miktarını artırabilir.

Genetik Türleri

• Sativa: Daha enerjik ve canlandırıcı etkiler sunan genetiklerdir. Her genetikte belli bir miktar sativa bulunur. Çoğunluğu sativa olan genetikler "sativa genetikleri" olarak adlandırılır.
  • Hybrid: Sativa ve indica genetiklerinin eşit ya da %60-%40 gibi oranlarda karışımıdır. Bu genetikler, sativa ve indica etkilerinin dengeli bir kombinasyonunu sunar.
  • Indica: Daha sakinleştirici ve rahatlatıcı etkilere sahip genetiklerdir. Bu etkiler genellikle bedende daha fazla hissedilir.
Şimdi senin yapman gereken, uzun dönem mi yoksa kısa dönem mi yetiştireceğine karar vermek.
Daha sonra tohumlara göz atarak sativa, hybrid ve indica terimlerine göre kendine uygun bir genetik seç. Unutma, her genetiğin kendine has bir etkisi vardır. Ayrıca, farklı koşullarda yetiştirme ve hasat zamanlaması, esrarın etkilerini değiştirebilir.

Son konular

Geri