Giriş

Yeşil Elmas

Admin
Yönetici
kenevir-yetistirme.jpg

Kenevir bitkisini yetiştirmek sanıldığı gibi zor değildir. Kenevirin doğal yaşam alanı tropikal bitki örtüsü olan bölgelerdir. Bundan dolayı bitki yüksek oranda nemi ve sıcağı sever. Bitkinin sevdiği şeyleri bildikten sonra, ona istediklerini vermemiz bizler için çok kolaylaşıyor.

Bu bitkinin yetiştirme kısmındaki en zorlu olan yanı, nazlı bir bitki olması ve çok büyük özen gösterilmesi gerektiğidir. Öğrencilerime her zaman bitkinin askerleri olmaları gerektiğini tembihledim çünkü ufacık bir hata sizin kötü bir ürün almanıza sebep olabilir. Harcadığınız zaman, emeğe olan saygımdan dolayı sizlere doğru yolu göstermeye çalışıyorum ve olası bir hatadan dolayı umutsuzluğa düşmenizi istemediğim için size bilgiyi açık bir şekilde veriyorum. Bitkinin hataya olan az töleresi yüzünden bir çok yetiştirici bu bitkiyi, yetiştirmesi zor olarak sınıflandırıyor ancak bu gerçekten de böyle değil. Sizlere vereceğim bilgileri eğer anlayarak okursanız ve dersinize iyi çalışırsanız, sonucunda çok kaliteli ürünler elde edebileceksiniz.

Keneviri ister açık bir ortamda; yani güneşin altında bahçenizde, çatınızda, balkonunuzda, seranızda veya camınızın önünde ...

İsterseniz, kapalı bir ortamda; evinizin bir odasında, dolabınızda, garajınızda, yatağınızın altında, su damacanası içerisinde, çatı katında ... vb. aklınıza gelebilecek her yerde üretebilirsiniz.

Uymanız gereken basit kurallar var. Sizlere bu kuralları anlatacağım, eğer uyarsanız hasadınızı sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.

👨🏻‍🏫Profesör X

Son konular

Geri