johnk
Müşteri
herkese merhaba ben de bu ürünü (califorian orange bud) ilk kez yetiştirdim daha doğrusu böyle bir bitki türünü ilk defa yetiştirdim genel anlamda. 54. gundeyim 18/6 devam ediyorum 250watt hps. reflektorlu set kullaniyorum. İki adet 12.5 litrelik saksida yetistiriyorum. Gübreler tamamen organikti fakat sanırım organik güvercin gübresi fazla asidik geldiği için bir miktar yakmış olabilirim koku da azalma var güvercin gübresi ve yosun gübresi karışımını bırakalı yaklaşık bir ay olacak. Üç gün arayla su veriyorum sonra gübre veriyorum bu döngü de devam ediyorum. 5de 3’ü yarasa, 5'de 1 solucan, 5'de bir yosun şeklinde gübreli su veriyorum. Son verdigim gubreli su orani 1357ppm di.
Bu benim ilk denemem olduğu için daha çok öğrenme yönünde ilerliyorum notlu ilerliyorum hocam sağ olsun on numara bir insan çok yardımcı oluyor. Sizlere bitkinin son halini göndereyim arkadaşlar. Yapmam gereken ya da bilgi vermek isteyen daha deneyimli arkadaşlar olursa lütfen yazsın
Bu benim ilk denemem olduğu için daha çok öğrenme yönünde ilerliyorum notlu ilerliyorum hocam sağ olsun on numara bir insan çok yardımcı oluyor. Sizlere bitkinin son halini göndereyim arkadaşlar. Yapmam gereken ya da bilgi vermek isteyen daha deneyimli arkadaşlar olursa lütfen yazsın