Californian Orange Bud | Xtreme Haze (İlk Grow)

Çiçeklerin gramaj kazanmaya başlıyor, gübrelerini eksiksiz ver tablosuna göre, varsa elinde topmax vermeye de başla

Bu kızımız sağlıklı gelişmeye devam ediyor. Senden ricam dostum fotoları direk siteye yükle, siliniyor bu sitelerden bizde ama sürekli kalır.

Normal, şu aşamada daha çok su çekiyor. Lütfen profesör'ün son yazılarını oku, bu kızda bir hata yapmadan işi bitirebil.

Bu kızımız sağlıklı gelişmeye devam ediyor. Senden ricam dostum fotoları direk siteye yükle, siliniyor bu sitelerden bizde ama sürekli kalır.

Normal, şu aşamada daha çok su çekiyor. Lütfen profesör'ün son yazılarını oku, bu kızda bir hata yapmadan işi bitirebil.
Üstad su az değilmi 1.5lt bu aşamadaki bitki için yeterli olur mu

Üstad su az değilmi 1.5lt bu aşamadaki bitki için yeterli olur mu

Dostumuz run-off yapmıyor, bundan dolayı ilerleyen zamanlarda sorun yaşayabilir ancak bitki şu anda sorun göstermiyor. Önümüzdeki günlerde gösterecek, bundan dolayı dediğin doğru. Litre yükseltip, alttan çıkan değerleri de ölçmeli ve olası bir tuz birikmesi durumunun önüne geçmeli

Bu kızda güzel gelişiyor daha var hasatına merakle bekliyorum dostum gelişmeleri

Sararmalar var gibi sanki alt tarafta, gübre için yazılan yazıları okumalısın bence bir hata yapmamak için güzel gelişiyor gibi duruyor ama rengi falan karbondioksit ile de beslersen daha da büyüyecek kardeşim unutma

Bitkin büyüyor ve gelişiyor, haliyle de daha fazla besine ihtiyacı oluyor. Kullandığın gübrenin tablosuna göre ver ama tablosuna göre veriyorsun ve hala sararma devam ediyorsa biraz PPM arttır. Bu sararmaları durdurur, doğru oranı yakalayabilirsen, sararmalar hatta iyileşir de.

Ancak bir daha yazdığında hangi gübreden en son ne kadar verdiğini, sulama yaptıysan ne zaman en son ve nasıl yaptığını detaylı yaz ki daha iyi yardımcı olabilelim. Öncelikle ne yaptığını bilmeliyiz ancak bu görüntü yetersiz gübre

Çiçeklerin gramaj kazanmaya başlıyor, gübrelerini eksiksiz ver tablosuna göre, varsa elinde topmax vermeye de başla

Kanka burada da demişti zaten eksiksiz ver ama kendi tecrübemden sana söleyim arttırırken birden yükseltme bu seferde yanıyorlar ben öyle yaktım. 800 ppm veriyorsan 900 falan yap ama birden 1500 1600 yapma benim yaptığım gibi. Tam bir de hasata yaklaşırken yaptım senin zamanların gibi o yüzden dikkatli ol

Arkadaşlar kaçıncı gündeyiz bilmiyorum. Şuanda bitki bu şekilde. Ben yurt dışındayım emanet ettim bitkiyi.

c56f0eb8-f403-48ee-a358-44a3eab3e3a4.webp05f04bc2-4f2a-412d-b45c-57345ffd309c.webp5e4aff56-fabf-4eb0-98e4-482045306346.webp

Dostum bir sulama daha yap sonra toprağını yıkayıp, ışığın altında beklettikten sonra 2 gün karanlıkta bekletip kesebilirsin. Büyük çoğunluğu artık turunculaşmış

Dostum bir sulama daha yap sonra toprağını yıkayıp, ışığın altında beklettikten sonra 2 gün karanlıkta bekletip kesebilirsin. Büyük çoğunluğu artık turunculaşmış
Hocam şimdi sulamayı yaptıktan sonra toprağın kurumasını bekleyip toprağa gübresiz su vereceğim değil mi yanlış anlamadıysam kaç litre vermeliyim

Ondan sonra yıkama yapacaksın. Saksının 2 litre fazlası su ile yapsan olur. İçme suyu kullan eğer bir ince ayar yapamıyorsan. Yavaşça toprağı yıkamalısın. Ondan sonra 2 gün ışıkta bekleteceksin, daha sonra da 2 gün karanlıkta ve öyle keseceksin.

Son konular

Geri