Californian Orange Bud | Xtreme Haze (İlk Grow)

doktoburu

Müşteri
Yaklaşık 10 gün önce dolabımdan amatör bir kabin inşaa ettim, ilk growa start verdim,
Kabinimde; 2 tane 120mm bilgisayar fanı, mylar film, 2 tane 40w torch led, 1 tane 125w cfl mevcut.

Kabin:
IMG_5745.webp

Californian Orange Bud topraktan çıkalı 5 gün oldu, bu da gelişimi:
IMG_5574.webpIMG_5743.webp

Diğer kız çıktı ve gelişimi durdu, bakayım derken elim değer değmez yere yattı. Şimdi biraz daha derine aldım gövdeyi desteklemek için, beklemedeyim:
IMG_5676.webpIMG_5741.webp

Güncelleyeceğim dostlar.

Son düzenleme:
Tamam dostum şimdi oldu. Hayır varsa, onu tak diyecektim. Bunların hepsinden iyi

Güncelleyeceğiz bakalım
Merak etme güzel olacak. Emin ellerdesin

GIF by Snipes

6. gün,
Yarın ki sulamadan önce ph düşürme işlemini bunla yapmayı planlıyordum, balıklar içinmiş, ama tavsiyenizi de dinlemek istiyorum. limon suyu da kullanılabilir gibime geldi

IMG_25D744B7-833C-4EB8-AF16-E2786AFA7957.webp

Ayrıca sıkıntılı olan kızımı tekrar pet içine aldım, daha iyi geleceğini düşündüm.
IMG_5775.webp

Bu da diğer kerata.
IMG_5777.webp

Bende beyaz sirke kullanıyorum. Çoğu grower özel ph duşurucu kullanmadığında yerine bunu kullanıyor. Bitki köklerinden böcekleri uzak tutuyor, mikroplar uzak duruyor ve mantar oluşmasına engel oluyor Beyaz sirke. Limonda PH duşurur fakat Beyaz sirke kadar duşurmez.

Toparlamış, kaldırabilirsin peti şimdilik. Nem yüksekse kabinde sorun olmaz.

Nem makinesi ile yükseltebilirsin. 35-40 çok düşük bir oran. Bu aralar 70-90 arası ister

En güzel bu konuda yapılabilecek şeyi zaten poseidon paylaştı forumda. Size tek lazım olan şey bir kova, bir nem nozülü ve bir adaptör işin özünde. Nem nozülü sürekli kovadaki suyu buharlaştırır. Bunu zamanlayıcıya bağlarsanız ışıklarınız açıkken sadece çalışır. Nem makinesinin ama direk bitkilere üflemediğinden emin olun. Kabinin nemi yükselmeli, bitkiler ıslanmamalı

Hocam aldım bitane 2.5litre hazneli, açıyorum ama nem artmiyor,
Havalandirmayi kapatayim mi

Hocam aldım bitane 2.5litre hazneli, açıyorum ama nem artmiyor,
Havalandirmayi kapatayim mi
Kuçuk hazneli nem makineleri çoğu zaman dandik oluyor. Ya Yeşil elmasın dediğini yapacaksın yada sahibinden buyuk sıfırı 1.5k 2k tl olan 5lt. makineleri ucuza yakalayıp kullanacaksın. Yine 5 lt. damacanaya sığıyorsa şuan öyle kullan. Ekstra olarak nem i artırmak için söyle bir şey yapabilirsin havalandırmayı 15dk çalışır 15 dk kapalı şekilde yapabilirsin 30 dk lık aralıklarda olur tabi bunun için ekstra zamanlı ayarlı prize ihtiyacın var.

Kuçuk hazneli nem makineleri çoğu zaman dandik oluyor. Ya Yeşil elmasın dediğini yapacaksın yada sahibinden buyuk sıfırı 1.5k 2k tl olan 5lt. makineleri ucuza yakalayıp kullanacaksın. Yine 5 lt. damacanaya sığıyorsa şuan öyle kullan. Ekstra olarak nem i artırmak için söyle bir şey yapabilirsin havalandırmayı 15dk çalışır 15 dk kapalı şekilde yapabilirsin 30 dk lık aralıklarda olur tabi bunun için ekstra zamanlı ayarlı prize ihtiyacın var.
bunu bi deneyeyim hocam

Son konular

Geri