Californian orange bud raporu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hammer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1- Genetik adı: Californian Orange Bud
2- Yetiştirilme şekli: HPS 600 watt
3- Kullanılan gübreler: Advanced Nutretiens
4- Hazırlık durumu: Hasattan sonra kuruttum. Aroması otursun diye kavanozda beklettim ama oturmadı :cry:
5- Hiç kayıt almadım. Bitkileri biraz yaktım arkadaşlar. Görüntü çok iyi değildi ben de çok resimlemedim işin açıkçası
6- Etkisi ve aroması : Kankalar etkisi çok güzeldi. Ben sativacıyım ve bitki çok güzel büyüyüp gelişti. Çiçekleri çok şişiremedim ama çok yüklü hasat aldım diyebilirim. Bitkileri gübre ile yaktım. Görüntülerini elimden geldiğince temizledim ama çok güzel değildi. Ağır yaktım. Yeşil Elmas üstadım yıka dedi ama ben hata yaptım orada ve bana güzel bir ders oldu.

Etkisi ise çok güldüren ve cinsel arzu uyandıran bir genetik diyebilirim. Gerçekten açıklamasında olduğu gibi, hippi sigarası. Aroma olarak hiçbirşey alamadım kimyasal gübreler yüzünden bir daha asla kullanmayacağım ama etkisi beni çok tatmin etti. Bol güldüren, acıktıran, konuşturan ve dans ettiren bir etkisi var. Kafası çok gidip gelmiyor. Sativa severlere şahsen tavsiye edebilirim

Hatalarını anlamana sevindim dostum. Bir dahakine daha güzel bir iş olacağına eminim

Son konular

Geri