Bruce Banner + Gelato Samba

Kodyeşil

Mikrofon kontrol bir iki 🎤
Genetik adı: bruce banner galata samba
Bakıldığı yer: kapalı alan
Kullanılıyorsa lamba ve gücü: Hps 400w
Gübre çeşidi: monster gloow + bloom
Toprak türü: compo sana + Torf + sade toprak + perlit
Saksı boyutu: 20lt
Nem seviyesi: %50 %90
Isı durumu: 26° 40°
Karbondioksit seviyesi: verilmedi

IMG_20250626_181551.webpIMG_20250626_181537.webpIMG_20250626_181505.webp

Karbondioksitsiz büyümeye güzel bir örnek olmuş. Çiçekler gördüğünüz gibi neredeyse hiç şişmemiş. Besin ile bir noktaya kadar gidebilirsiniz ancak karbondioksit ile beslemezseniz sonuç bu. Beslerseniz çiçekleriniz daha da büyük olur yani gramajı fazla olur.

Gördüğünüz gibi lamba olarak da 400 wattlık bir güç kullanılmış. Yetiştiricinin ayırdığı yapraklardan da bitkinin besin olarak beslendiği görülebilmekte. Bu noktadaki eksik, karbondioksit verilmemesi. Sonucu ise görseldeki gibi

Eline sağlık kanka. Benim de benzer bir tecrübem var karbondioksitsiz. Kimyasal ile şişiyorlar da yine karbondioksitle olduğu kadar olmuyor. Ayrıca yeşil hocamdan öğrendiğim organik ile harbiden tadlarının ve efektlerinin daha iyi olduğunu da yaşayarak öğrendim. Tek eksiğin karbondioksit ama yine de almışsın ürün

Yorumlarınız için teşekkür ederim hatalarımın farkındayım ama aksilikler peşimi bırakmadı bende akışına bıraktım.
Birkaç deneme yaptım toprak budama ve eğitim konusunda sonuçlar kötü oldu ve erken hasada almak zorunda kaldım derece 40° üzerine çıkmaya başladı alanım az olduğu için soğutmak için bir araç koyamadım ama yinede tatmin edici dereceler de gramaj üzmedi sezonu sonlandırdım son bahara daha iyi işlere inşallah

Önümüzdeki sezona kendini çok daha iyi geliştirip, mükemmel işler yapacağına eminim dostum. Seninle ilk tanışmamızdaki resimlerini veya yapmaya çalıştığın şeyleri hatırlıyorum. Daha da kendini geliştireceğine eminim

Snoop Dogg Yes GIF by The Voice

Hocam son resimdekiler ne için ? Kek için yaprakları mı ayırdın :p

Son konular

Geri