29.06.2025 - Yeşil Elmas Kenevir Yetiştirme Asistanı Yayında

yesilelmas.webp

YEŞİL ELMAS KENEVİR YETİŞTİRME ASİSTANI ARTIK YAYINDA
Uzun süredir yaptığımız çalışmaların bir sonucu olarak bugün karşınıza bu uygulama ile çıkıyoruz. Her zaman da dediğimiz gibi kenevir sevenler bir ailedir ve birbirine yardım etmeyi sever. Bizler piyasayı daha da karıştırmak için değil, bozuk düzeni düzeltmek için geldik ve şu anda son projemizi sizlere duyurmaktan onur duyuyoruz.
Bu asistan ile artık kenevir yetiştirmek çok daha kolay olacak. Bildiğiniz üzere biz müşterilerimize elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz ancak gelişen teknoloji ve müşterilerin sürekli aynı basit hatalardan dolayı zaman kaybetmelerinden dolayı duyduğumuz üzüntüden dolayı buna bir çare düşündük ve bugün sizlere Yeşil Elmas Kenevir Yetiştirme Asistanını sunuyoruz.

Bu uygulamada ;

-Hasat Hesaplama
-Malzeme Listesi
-Çimlendirme Rehberi
-Yetiştirme Asistanı
-Web
-Ayarlar

Bölümleri bulunmaktadır. Bu bölümlerdeki yardımcı rehberler sayesinde çok daha kolay kenevir yetiştirebileceksiniz.

1- Giriş (Şifre belirleme)​

2.webp
Uygulamayı ilk yüklediğinizde 2 adet şifre belirlemeniz gerekli. Bu şifrelerden birincisi uygulamayı açacak, diğeri ise rastgele, daha sonra sizin ayarlardan da değiştirebileceğiniz bir sayfayı açacak. Bunu sadece ilk yüklemede yapmanız gerekli, olur da telefon istemediğiniz birisinin eline geçerse 2. şifre ile uygulamanın zararsız bir kısayol olduğunu söyleyebilmeniz için düşünüldü ve tasarlandı. Şifreleri belirleyip, kaydettiğinizde, direk giriş bölümü açılacaktır. Bu giriş bölümünde ilk belirlediğiniz şifreyi girip, uygulamayı açabilirsiniz. Uygulama hep bu şifre ile açılacaktır. Aşağıda da giriş sayfasını görebilirsiniz.

sifre.webp

2- Ana ekran​

giris.webp
Asistanlarımızın bulunduğu ana menü ekranıdır. Bu sayfalardaki bilgi ve teknikler ile bitkilerinizi rahatlıkla yetiştirebilir ve bu bitkiyi daha yakından tanıyabilirsiniz. Bütün yardımcı araçlar ProfesörX'in yardımları ile hazırlandı ve bütün bilgiler bilimsel verilerle desteklidir

3- Hasat Hesaplama​

hesap.webp
Uygulamanın bu bölümde mantığı anlayabilmeniz için sizlere basit bir hasat hesaplama makinesi ekledik. Buradaki değerleri biz atadık ve bu değerler kısa dönem bitkilere göre belirlenmiştir. Yapacağınız yerdeki değerleri ve genetiğin potansiyelini girip ortalama bir kökten ne kadar hasat alabileceğinizi görebilirsiniz. Uzun dönem bitki için de kullanılabilir. Makinenin amacı genetiğin maksimum verisine göre girilen değişkenlerle birlikte bir sonuç çıkartmasıdır. Bu sonuçlar yetiştirmeye başlamadan önce sizlere bir fikir verecektir. Sayfaların içerisi ise aşağıdaki gibidir.

kapali.webp
Kapalı alandaki yetiştirmeleriniz için bu alanı kullanabilirsiniz. Size ortalama hasat sonucunuzu verecektir. Testlerini yaptık, ilerleyen zamanlarda güncellemelerini de yapacağız.

acik.webp
Aynı kapalı alan gibi açık alan makinesi de aynı mantıkla çalışmaktadır. Dediğimiz gibi ilerleyen zamanlarda gerekli görüldükçe güncellemeleri yapılarak daha da iyi bir hale getirilecektir.

4- Malzeme Listesi​

malzeme.webp
Malzeme listesi bölümünde yetiştirme yaparken size lazım olacak bütün malzemeler ve dikkat etmeniz gereken hususlar yazılmıştır. Altlarındaki butonlar ile forumumuza bağlanabilir ve direk bilgi alabilirsiniz. Forumdaki linklerin açılabilmesi için VPN'ininiz aktif olmalıdır aksi halde sayfalar Türkiye'den açılmayacaktır.

5- Çimlendirme Rehberi​

cimlendirme.webp
Tohumlarınızı artık çimlendirirken nelere dikkat etmeniz gerektiğine veya gerektiği zaman nasıl müdahale edeceğinizi bu bölüm sayesinde bilebileceksiniz ve daha az tohum ziyan edeceksiniz. Bilgi eksikliğinden dolayı sürekli düştüğünüz hataların bu asistanlar ile önüne geçebileceğimize inanıyoruz. Forumdaki linklerin açılabilmesi için VPN'ininiz aktif olmalıdır aksi halde sayfalar Türkiye'den açılmayacaktır.

6- Yetiştirme Asistanı​

yetistirme.webp
Geldik en can alıcı bölümümüze :cool:

Kenevir yetiştirme asistanı sayesinde artık gündelik olarak neler yapmanız gerektiğine ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilebileceksiniz. Bu bilgilerin elinizin altında olması sayesinde hata payınız çok daha az olacaktır.

Bu asistan 82 günlük bir hasata göre tasarlandır ve yetiştiriciye 1. günden, son güne kadar yapması gereken bütün adımları söylüyor.

Asistan sayesinde tohumlarımızdan en iyi verimi alacağınızdan ve bu işi bilmiyorsanız bile rahatlıkla bunun altından kalkacağınıza inanıyoruz.

7- Web​

web.webp
Web bölümümüz sayesinde bütün sitelerimize, uygulamanın kendi internet tarayıcısı üzerinden ulaşabilir ve sitelerimizde gezebilirsiniz. Bu bölümü tasarlama amacımız müşterilerimizin telefonlarında bir adres veya görüntü kaydı bırakmalarını istememiz. Kendi internet tarayıcımız hiçbir önbellek tutmuyor. Bu sayede forum veya sitelerimizde rahatlıkla gezebilirsiniz ancak unutmayın sitelerimize VPN'siz, Türkiye'den erişemezsiniz. Bundan dolayı sitelerin açılabilmesi için VPN'ininiz aktif olmalıdır.

Mutlu Son

Yeşil Elmas olarak insanlara her zaman yardım etmek için elimizden geleni yaptık. Bizim hedefimiz hiçbir zaman insanların parasını alıp, onları mağdur etmek olmamıştır. Aç veya küçük insan olmadığımız için buna hiç tenezzül bile etmedik. Bizlerin isteği herkesin başarılı olması ve mutlu olması. Bu bizleri daha da mutlu ediyor ancak ruhları para ile körelmiş insanların anlayamadığı şeyler bunlar.

Mağdur, yardıma muhtaç bu kadar insan varken, şunu düşündük; "Biz bu insanlara nasıl yardım edebiliriz?". Bu sorunun sonunda ise uygulama fikri çıktı ve uzun süreli çalışmaların, denemelerin ardından bugün uygulamayı bitirdiğimizi ve yayınlayacağımızı duyurmak bizler için büyük bir gurur.

İster müşterimiz olun, ister olmayın. Keneviri seven herkes bizim dostumuz ve elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Uygulamayı sadece müşterilerimiz için değil, herkese açık bir şekilde paylaşıyoruz. Telefonunuza yükleme dosyasını indirip, sizler de destek alabilirsiniz.

İlerleyen zamanlarda programımızı daha da geliştireceğiz yapacağımız güncellemeler ile ancak şu anki hali ile sizlerin kullanımına hazır.

UYGULAMA LİNKİ YAYINLANMA TARİHİ VE SAATİ : Uygulama sayfasına gitmek için tıklayın !

Orkların devri bitti, devir Yeşilin devri !

Takipte kalın dostlar

💚

Son düzenleme:
İlgin alakandan dolayı teşekkür ederiz üstadım emeğiniz kıyaslanamaz elinize sağlık 🌹

Allah yolunu açık etsin inşallah dostum adamsın 💪 iyiki varsın ❤️

Çok değerli bir hizmet sunuyorsunuz emeği geçen herkese teşşekkür ederiz başarılarınız daim olsun

Söz verdiğimiz gibi bugün uygulamayı yayınlıyoruz arkadaşlar. İndirip, telefonunuza kullanabilir ve artık yetiştirme konusunda kimseye muhtaç olmazsınız.

Bildiğiniz üzere saldırı altındayız, bu uygulamayı paylaşacağımızı söylediğimiz dakikadan itibaren. Bu kendini bizim rakibimiz sanan arkadaşların da aslında ne kadar sıkı takipçimiz bir olduğunu da gösteriyor. Bu sevindirici bir gelişme en azından buradan okuduklarından belki birşeyler öğrenirler.

Madem biz dolandırıcıyız, torbacıyız ? Bize öyle ithamlarda bulunuyorlar. Neden o zaman insanlara sonuna kadar yardım ediyoruz ve insanlar başarılı olsun istiyoruz ? Torbacı adam tam tersini yapar, başarısız olsunlar ister ki, kendi satabilsin. İnsanları siz salak mı sanıyorsunuz ? Yıllardır siz kaç kişinin elinden tuttunuz, işiniz gücünüz millet ile alay etmek. Şimdi de bizi sindirebileceğinizi düşünüyorsunuz. O işler öyle olmuyor.

Çok yakında herkes gerçek yüzünüzü görecek. Bunlar son günleriniz .

Uygulamayı paylaştık arkadaşlar. Biraz verdiğimiz süreyi aştık ama olsun önemli değil. Güncellemeler gelecek yakında.

Gübre hazırlama ve kabin hazırlama asistanları da eklenecek.

Yukarıdaki sayfadan uygulamanın sitesine girip, indirme linkinden indirip. Kullanabilirsiniz

Yapılan saldırılara rağmen programımızı geliştirmeye devam ediyoruz arkadaşlar. Biz bunlara alışkınız zaten çok enerjimizi almıyor. Şimdi yapılan güncellemelerde 2 özellik daha koyacağız. Bu özellikler;

- Gübre hazırlama rehberi
- Kabin hazırlama rehberi

Gübre hazırlama rehberi üzerinden, gübreleri nasıl hazırlayacağınız, hangi ölçüleri yakalamanız gerektiği ve nasıl saklamanız gerektiği hakkında size bilgiler verecek.

Kabin hazırlama rehberi ise, kabininizi hazırlarken nelere dikkat etmeniz gerektiğini. Yerleşimin ve içerideki iklimin nasıl olması gerektiği ile ilgili bilgiler verecek.

Böylelikle kızlarınızı artık daha uygun bir ortamda ve doğru bir şekilde organik gübre ile besleyebileceksiniz.

Hocam iphone için yokmu ? 😅🥹

Hocam okuduklarımı anlamamışım ben şimdi programda tek tek bakınca çok eksiğimi farkettim. O kadar da okudum anladım tribine girdim de şimdi görünce böyle biraz jeton düştü ellerinize sağlık yemin ediyorum çok iyi olmuş😅

Son konular

Geri